MSI GE60 0ND-453TR nasıldır?

• Konuyu başlatan Sercan Yeşil
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 9.027
S

Sercan Yeşil

Ziyaretçi
Bir dizüstü bilgisayar almayı düşünüyorum. Bütçem 2400 TL gibi açıkcası oyun oynamak için kullanacam performans meraklısı değilim ama son çıkan oyunlarıda orta ayarlarda kaldırırsa iyi olur. Öncelikle MSI GE60 0ND-453TR model bilgisayarı hem bütçeme uygun hem de özellikleri gayet iyi.

Üç sorum olacak:

• Birincisi internette msi hakkında fazla bir bilgi bulamadım. Eğer alırsam servis konusunda sorun yaşar mıyım?
  • İkinci sorum burda bir bilgisayarcıya sordum ve bana tam olarak msi iyi değil 1 sene sonra hantallaşıyor, bu fiyata böyle iyi bir bilgisayar olduğuna göre parçaları kalitesizdir (parçadan kastım dış kasası olsun klavye felan olsun) dedi, sence bu doğru mu?
  • Son olarak. Alacağım bilgisayarı internetten isteme durumum yok. Teknoloji marketlerden alacam bu fiyata bundan daha iyi bir bilgisayar var mı?

Servis konusunda sorun yaşamazsın diyebilirim. Servisine Servis Point bakıyor ve bu işte iyidir.
Bilgisayarcının genel olarak ucuz mal kötüdür algısına kısmen katılıyorum. Fakat MSI'ın ucuzluğu kaliteden ödün vermesi değil, ASUS gibi devasa bir marka olmaması ve kendi üretici olmasından kaynaklanıyor. Yani üretimi kendi yaptığı için maliyeti düşük ve devasa bir marka olmadığından ismiyle satamıyor. 1 sene sonra yavaşlama konusunu ise tamamen reddediyorum. Ben GT680 kullanıyorum ve sanırım 3 yıl oldu. Sorunsuz çalışıyor ve bu cihazla render alıyorum ben.

Neden internetten alamıyorsun? Havale ile alabilirsin SanalMarketim'den.

Recep abi internetten istiyemiyorum. Bilgisayarı da 25 gün sonra alacağım. O zaman gönül rahatlığıyla alabilirim. Eğer kalmamışsa ne yapayım ? Bir de Windows 8 yüklü geliyor değil mi? Vatan'ın sitesinde öyle yazıyor. Bazıları freedos oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Recep abi çok teşekür ederim. Aynısını donanim level'e de yollamıştım. Cevap gelmeyince buraya yazdım. O yüzden özür dilerim. Bir de Level Donanım yerinde yayınladıklarını nasıl seçiyorsun ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı