MSI GE60 0ND-660XTR veya Asus N56VZ-S4400D

Kertenkelebec

Hectopat
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
İki arada bir derede kaldığım MSI ve ASUS:
MSI GE60 0ND-660XTR Notebook , laptop , notebooklar , laptoplar , en ucuz laptop fiyatı
Asus N56VZ-S4400D Notebook « Laptop ? Ultrabook ? Tablet ? Notebook | Ebrar Bilgisayar

Arkadaşlar beklentilerim şunlar:
-Isınma problemi olmasın (veya giderilebilir olsun)
-Çok ses çıkarmasın
-Hızlı ve üst düzey performanslı olmalı tabi ki (AutoCAD'i hiç kasmadan kullanmak istiyorum)
-Oyun grafiklerinden feragat etmem gerekmesin
-2000-2500 TL arası olsun
*-Ve üniversite bitene kadar (4 sene) mühendislik programları açısından beni idare etsin

Arkadaşlarım MSI alma dediler, ben de ASUS'a yakınım şuan. MSI'da turbo-fan çok ses yapacak diye korkuyorum. Normal kullanımda fan sesleri aynı mıdır?
Ve MSI al diyeceksiniz 'şu şu turbo-fan sesi dinlemene değer'deki 'şu şu' ne olur?
Teşekkürler.

Yurt odamda MSI kullanan bir arkadaşım olduğu için turbo-fan sesinin ne demek olduğunu iyi biliyorum :D :D
Herkesin rahatsız olma derecesi farklı tabi, kulaklarım biraz hassas o yüzden kulaklık da kullanamıyorum, oyun oynarken VUUUU sesini duymak en son istediğim şey.
Dediğim gibi, bahsettiğim bilgisayarda bu ses gerçekten fazlaysa bana ASUS almamam için bir neden söyleyin.

Yurt odamda MSI kullanan bir arkadaşım olduğu için turbo-fan sesinin ne demek olduğunu iyi biliyorum :D :D
Herkesin rahatsız olma derecesi farklı tabi, kulaklarım biraz hassas o yüzden kulaklık da kullanamıyorum, oyun oynarken VUUUU sesini duymak en son istediğim şey.
Dediğim gibi, bahsettiğim bilgisayarda bu ses gerçekten fazlaysa bana ASUS almamam için bir neden söyleyin.
Hocam önerdiğiniz asus multimedia bilgisayarı yahu kaç başlıktır bunu millete anlatmaya çalışıyor arkadaşla hala anlamıyorsunuz. Sözüm ona neymiş efendim kasa kalitesi az ses yok efendim şu yok efendim bu. Bak dostum önerdiğin msı bilgisayar oyun bilgisayarı ki illaki oyunlarda daha fazla fps alırsın daha iyi performans sergiler. Ama asus multimedia bilgisayarı ki ne kadar fazla oyun oynarsan bir müddet sonra performans düşer işlemci daha fazla ısınır ve termal macun daha hızlı kurur. Oyun oynayacak oyuncu adam performansa bakar ama görücüye çıkartmak isteyen adam kasa kalitesine güzelliğine bakar. Saygılar dostum :)

Gönül isterki Alienware m18x almak ama sen msi al grafik kartı autocad de çok önemili sırf onun için bile özel kartlar var

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı