MSİ GE60 0ND Ekran parlaklığı orunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ersin kısacık

Megapat
Daha fazla  
Arkdaşlar merhaba, konumuz günlerdir ugraştığımız ancak hiçbir şekilde sonuç alamadık. Windows7 64 bit kullandıgımız işletim sistemine bios güncelleme yaptık yapmamızın nedeni ise fan devir problemi idi hiç yapmayacaktık ama bu sebepten yaptık ve bunu yaptıktan sonra ekran parlaklığı sorunu çıktı.

Sabit bir şekilde kaldı ve ne eksi ne artı olmuyor şunu da belirtmiş olayım tüm sürücü vs hepsini güncel kurdum hatta şuan windows 8.1 kurulu ancak netice yine aynı lütfen yardım rica edicem.

Bu konu ile ilgili yardımcı olacak kimse yokmu arkadaslar ? Ayrıca bugunlerde fan aşırı ses yapıyor. Bir ara sürtme sesi gibi bir ses geliyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bilgisayar WİN 8 ile gelmişse WIN7 ye geçip WIN7 Biosu kurduysanız olabilir... MSI ın sitesinde benzer bir uyarı var zaten...

"Please download BIOS corresponds to the version in your notebook. For example, if a notebook is equipped with version E1763IMS.300, then please download version E1763IMS.3XX. Users should be aware that using incorrect BIOS version can result in a bricked system"

İlk olarak o sisteme 7 kurarsanız yazık edersiniz. İkinci olarak Windows 8.1 için uygun BIOS'u indirin ve güncelleyin. Güncelledikten sonra ayarları default'a alıp layıt etmeyi unutma.
Üçüncü olarak Intel ve Nvidia görüntü sürücülerini kaldır denetim masasından.
DDU ile Intel ve Nvidia kaldırın tekrar. Sonra güncel olarak ilk Intel sonra Nvidia sürücüsünü kurun. Son durumu bildirin.

Hocam bilgisayar WİN 8 ile gelmişse WIN7 ye geçip WIN7 Biosu kurduysanız olabilir... MSI ın sitesinde benzer bir uyarı var zaten...

"Please download BIOS corresponds to the version in your notebook. For example, if a notebook is equipped with version E1763IMS.300, then please download version E1763IMS.3XX. Users should be aware that using incorrect BIOS version can result in a bricked system"

Hocam sanırım sorun burdan kaynaklanıyor. Aldıgımda işletim sistemi ne istersiniz dediler win 8 vardı sonra win7 kurdum fakat fan problemi yüzünden win 7 biosu ile güncelledim sanırım uyarıyı gözden kacırdım. Şimdi win8.1 kurulu bunun bios güncellemesini yaprsam herhangi bir sıkıntı olmaz degil mi ? Win8.1 biosu kurup dönüş yapıcamş.

İlk olarak o sisteme 7 kurarsanız yazık edersiniz. İkinci olarak Windows 8.1 için uygun BIOS'u indirin ve güncelleyin. Güncelledikten sonra ayarları default'a alıp layıt etmeyi unutma.
Üçüncü olarak Intel ve Nvidia görüntü sürücülerini kaldır denetim masasından.
DDU ile Intel ve Nvidia kaldırın tekrar. Sonra güncel olarak ilk Intel sonra Nvidia sürücüsünü kurun. Son durumu bildirin.

Dostum win7 kurduk dedigin gibi hata ettik. Şimdi win8.1 kurulu bios güncelleme yaprsam sıkıntı olur mu? Ayrıca olmaz diyorsanız diğer dedigin işlemleri yapıp size dönüş yapayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
çok çok teşekkürler sorun halledildi allah razı olun beynimin yangını bitti :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı