MSI GE60 0ND Mouse kasma sorunu

Makaleler
9
Daha fazla  
Profil Kapağı
1522594034
Merhabalar.
MSI GE60 0ND bilgisayara sahibim yaklaşık 2 yıldan fazladır kullanıyorum.
Son zamanlarda mouse kasması gibi bir sorunla karşılaşıyorum. Daha önceden de oluyordu yalnız o mouse kaynaklıydı ve mouse değişince sorun çözülmüştü.

Şimdiki yazılımsal gözüküyor. Hangi oyun olduğu fark etmiyor oyuna girdikten yaklaşık 5-8 dakika sonra fan olabildiğince hızlı dönmeye başlıyor mouse kasıyor ve oyun oynanmayacak dereceye geliyor. Farklı USB portlarında da aynı şekilde bir kasma mevcut. Fan anormal derecede hızlı dönmeye başlıyor bazen yavaşlıyor bazen yine hızlanıyor sisteme yük bindiren bir şey var gibi ama bulamadım.
Önerebileceğiniz bir şey var mı? @Murat5038

En güzeli sıfırdan temiz bir Windows ve driver kurulumu yaparsan büyük ihtimal sorunun çözülecektir. Eğer varsa firmware güncellemelerini de unutma. Eğer sorun devam ederse termal macunda sorun olabilir. Temizledikten sonra sağlam bir macun sürdükten sonra fan devri otomatik olarak düşecektir.

Temiz bir windows sorunu çözer evet biliyorum, BIOS Firmware ve diğer driverlar tamamen güncel.
Termal macunda sıkıntı yok yani fanın son devir dönmesi oyunun yaptığı bir sıcaklık değil.
Sisteme yüklenen bir şeyden kaynaklanıyor, oyunda FPS düşmüyor.
Sanırım LG PC Suite kurduktan sonra oldu bu, bir driver neden böyle bir şey yapabilir ki? Artık onu silsem de bir şey değişmiyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı