MSI-GE60-20E Otomatik onarıma hazırlanıyor sorunu

Burak Yldrmö

Megapat
Daha fazla  
Arkadaslar merhaba sonunda bir Türk forumuna yazabiliyorum. Sabahtan beri her şeyi denedim, her şeye baktım fakat çözemedim her türlü yardım harika olur.

Sabah oyun oynarken bilgisayarı alta alıp Chrome'dan bir şeye bakarken bilgisayar kilitlendi, yanıt vermemeye başladı. Güç düşmesinden kapattım. Açmaya çalıştığımda Otomatil Onarıma hazırlanıyor yazısı geldi 2-3 dakika sonra gitti siyah bir ekran geldi. 1-2 saat sonra siyah ekran gitti ve Kişisel Bilgisayarınızda tanılama yapılıyor tarzı bir mesaj geldi. 4 saat civarı kaldı bu ekran, tekrar bilgisayarı güç düğmesinden kapattım. Bilgisayarla gelen "User Manual Utilites Driver ile bir şeyler yapmaya çalıştım BIOS'a girdim başarılı olamadım. (Ayarları eski haline getirdim denemelerimden sonra). Şimdi ise bilgisayarı açınca BIOS ekranı geliyor gerekli tuşa basmama rağmen, tuşu kontrol ettim sıkışmamış.

PC'mi bu durumdan kurtarmamın bir yolu var mı yoksa bir bilgisayarcıya götürmem şart mı? Umarım cevap veren olur. Teşekkürler.

Başlıkta dediğim gibi MSI GE60-20E ve Windows 8 kullanıyorum, başka aklıma gelen bilgi yok, sorarsanız bakarım.

Açılışta Bios açılsın sonra ESC ile Biostan çıkıp restart atarken bir anlık ekranın karardığı esnada power tuşuna basılı tutun bilgisayar kapanacaktır. Tekrar power tuşuna basıp açtığınızda işletim sistemi açılacaktır.

Uykudan uyanınca sürekli Bios açılıyordu bir zamanlar ge60 2pe.. Bu yol ile Windows'a dönebiliyordum. Umarım sizde de olumlu sonuç doğurur.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı