MSI GE60 20E vs Monster

kaganorun

Hectopat
Yer
İstanbul, Turkey
Evet arkadaşlar bi süredir forumun takipcisiyim sonunda kayıt olmayı başardım :) Çoçukluğumdan beri varlık içinde yokluk yaşadım nasıl anlatsam ben 6 aşındayken eve bilgisayar girdi o zamanlar ekran kasanın üstünde dururdu pek hatırlamıyorum ama spiderman'ı bir türlü yükleyemediğim için moralim çok bozulmuştu.

Ondan sonra sevgili babacığım anadolu lisesini kazandım diye iş yerindeki eski imac'i getirdi 20 küsür inç ekran, harika görüntü ama içi boş ve ben yine ne yüklesem kaldırmıyordu hala da kaldırmıyor :D 3-4 aydır 3d max öğreniyorum yavaştan unity UDK ve cry engine gibi oyun motorlarını kullanmaya başladım yani hepsini deniyorum hangisi bana gider diye :) İleride bu işlerle uğraşmayı hedefliyorum bilgisayar veya yazılım mühendisliği okuyucam inşallah neyse şimdi bu kötü talihimi değiştirmek için işe girdim ve para biriktiriyorum güzel bir laptop alıcam inşallah. Şimdi aklımda iki marka var biri msi biri de monster :

Msi GE60 2OE SSD'li modeli düşünüyorum :

Ama monsterdanda şöyle bir teklif aldım :

• Hemen Teslim ( Güncel stok durumu ve teslimat zamanı detayları hakkında mutlaka bilgi alınız !.. )
  • Intel® Core™ i7-3630QM 4-Cores; 6MB L3; 2.40GHz > 3.40GHz; 1600 MHz; 45W; 22nm Yeni !..
  • Intel® HM77 Chipset
  • Var ! Intel Smart Response Teknolojisi desteği içerir.
  • 1,5GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX 670MX 192-Bit DX11 ( PAYLAŞIMSIZ )
  • 17.3" Full HD ( 1920 x 1080 ) Mat LED Ekran
  • 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHz SODIMM Kingston
  • 750 GB Western Digital Scorpio Black 7200RPM
  • 8x Multi DVD +-RW/-RAM WRITER; Dual Layer; Tray Load; SATA
  • Türkçe Klavye (TR)
  • İşletim Sistemi Linux (Türkçe)
  • ESET Smart Security 6 (3 Aylık Lisans Hediye)
  • 2-in-1; 802.11b/g/n WLAN and Bluetooth™ v3.0 Module; Half Mini-Card PCIe Adapter
  • HD Kamera
  • Internal Bluetooth™ v3.0
  • Notebook Sırt Çantası
  • KDV DAHİL: 3.499.00 TL Yerine 3.100.00 TL
  • Not: 100.00 TL fark ile ekran kartı 3 GB GTX 670MX olarak gönderilecektir.

RAM benim için çok da önemli değil ge60'a sonradan da takılabilir. Benim için için önemli olan ekran kartı yorumlarınız için şimdiden teşekkürler :)

MSI GE60'ı tercih etmelisin. MSI - MSI GE60 2OE-048XTR Core i7-4700MQ 8GB 128GB SSD + 750GB GTX765M 2GB 15.6" Full HD FreeDos - Ürün Detayı - Sanalmarketim.com - Internetten Güvenli Hızlı Alışveriş Şu üründen bahsediyorsun sanırım. Bu ürün hem yeni nesil. Beklentilerini rahatlıkla karşılayacaktır. Tam bir F/P ürünüdür. Monster'i sipariş etsen bile hemen eline ulaşmayacak. 3-4 ay hatta 1 yıla kadar bekleyenler oluyor. MSI GE60'ı al hiç düşünme bile. Ekran kartı da gayet iyidir.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı