Arkadaşlar bana MSI GE 60 2OE-293XTR hakkında biraz bilgi verebilir misiniz. Nasıl bir notebook'dur. Beni oyunlarda yarı yolda bırakır mı, veya kaldırmayacağı oyun var mı ? En önemlisi GTA 5'i kaldırır mı ? İnternette çok aradım ve çoğu kişi bana bu bütçede bu notebook'u önerdi. Sizce nasıl, kullananlar varsa memnunlar mı, kaliteli mi, sesi güzel mi ? Bu soruların cevabını merak ediyorum arkadaşlar yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Şahsen kullanmadım ama GTX 765M ekran kartına sahip. Bir dizüstü bilgisayar için oldukça iyi bir ekran kartı. Oyunlarda yarı yolda bırakacağını sanmıyorum. GTA V konusunda ise bir yorum yapmak için erken. GTA IV gibi optimizasyon felaketi ile karşılaşabiliriz yine.
Bence o optimizasyon sorununu GTA 5 de düzeltirler diye düşünüyorum. Çünkü çok geçikti ve birçok düzenleme yapılıyor gibi. Ve kesinlikle notebook almam gerekiyor. Taşınabilir bir cihaz istiyorum elimde. Her an açıp oynayabileceğim bir notebook istiyorum o yüzden MSİ GE 60 alıyorum.
- - - Güncellendi - - -
Ama halen daha kullanan çıkmadı. Bence kullanan var ama üşeniyorlar. Yahu lütfen kullanan varsa birazcık ilgi versin nasıl bi notebook.