MSI GE60 2OE-293XTR Nasıldır ?

• Konuyu başlatan ROG
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 1.724
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ROG

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Lise
Arkadaşlar bana MSI GE 60 2OE-293XTR hakkında biraz bilgi verebilir misiniz. Nasıl bir notebook'dur. Beni oyunlarda yarı yolda bırakır mı, veya kaldırmayacağı oyun var mı ? En önemlisi GTA 5'i kaldırır mı ? İnternette çok aradım ve çoğu kişi bana bu bütçede bu notebook'u önerdi. Sizce nasıl, kullananlar varsa memnunlar mı, kaliteli mi, sesi güzel mi ? Bu soruların cevabını merak ediyorum arkadaşlar yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

MSI GE60 2OE-293XTR Intel Core i7 4700MQ 2.4GHz 8GB 1TB + 128GB SSD 15.6" Taşınabilir Bilgisayar - Bilgisayar - Hepsiburada.com

Son düzenleyen: Moderatör:
Şahsen kullanmadım ama GTX 765M ekran kartına sahip. Bir dizüstü bilgisayar için oldukça iyi bir ekran kartı. Oyunlarda yarı yolda bırakacağını sanmıyorum. GTA V konusunda ise bir yorum yapmak için erken. GTA IV gibi optimizasyon felaketi ile karşılaşabiliriz yine.

Bence o optimizasyon sorununu GTA 5 de düzeltirler diye düşünüyorum. Çünkü çok geçikti ve birçok düzenleme yapılıyor gibi. Ve kesinlikle notebook almam gerekiyor. Taşınabilir bir cihaz istiyorum elimde. Her an açıp oynayabileceğim bir notebook istiyorum o yüzden MSİ GE 60 alıyorum. :)

- - - Güncellendi - - -

Ama halen daha kullanan çıkmadı. Bence kullanan var ama üşeniyorlar. Yahu lütfen kullanan varsa birazcık ilgi versin nasıl bi notebook.

GE60 forumda kullanan ve gayet memnun olan var. Ben GE40 kullanıyorum, Ali GE60 kullanıyor. İkimiz de gayet memnunuz.

Ben sana bir soru sorayım: Cidden alacak mısın yoksa diğer konularına bakarak rahatlıkla hayal kurduğunu söyleyebilir miyiz ?

Recep abi fiyat sanada biraz ucuk gelmedi mi? Ben ge70`şi 3250 tlye aldım ve sadece ssd yok. Ama rami 8 gb. Daha fazla bundan.

GE60 birçok oyunu sorunsuz oynatıyor. GTA V gelince karar verirsin ama normal şartlarda oynatmaması için bir problem gözükmüyor :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı