cezeryerak
Hectopat
Merhaba, uzun süredir beklediğim modelin ağustos ayında stoklara girmesiyle siparişimi verdim. Cihaz haftaya elimde olacak. Ben FreeDos olan bu cihaza ne yüklemeliyim, bilemedim, arada kaldım. Gamerım diyebilirim, boş vakitlerimde kitap okur, gece de koleksiyonumda seçtiğim küçük fenerlerimden biriyle kitap okurum
(konudan uzak geçelim) Gabe Newell'in Win8 bir facia lafından sonra kafam karıştı, Steam'siz geçirdiğim bir gün yok, onun üvey kardeşi Origin'le de BF3 sayesinde(ve ileride bf4 yüzünden
)içli dışlı olmak zorunda kalıyorum.
Aktif olarak skype kullanımım mevcut, TS3'ü de eski bilgisayarımdaki regedit hatası yüzünden kullanamıyordum. Şimdi tekrar aktif olarak kullanmayı planlıyorum. Oyunlarda sıkıntı çıkarmasından korkuyorum Win8'in, zaten Steam OS indirilmeye hazır olduğu anda ona geçeceğim. Ama o gelene kadar Win7 mi Win8 mi, kaldım arada. İkisinden birini kurup internetten ucuza key almak istiyorum, key konusundada tavsiye verirseniz sevinirim
Aktif olarak skype kullanımım mevcut, TS3'ü de eski bilgisayarımdaki regedit hatası yüzünden kullanamıyordum. Şimdi tekrar aktif olarak kullanmayı planlıyorum. Oyunlarda sıkıntı çıkarmasından korkuyorum Win8'in, zaten Steam OS indirilmeye hazır olduğu anda ona geçeceğim. Ama o gelene kadar Win7 mi Win8 mi, kaldım arada. İkisinden birini kurup internetten ucuza key almak istiyorum, key konusundada tavsiye verirseniz sevinirim
Son düzenleyen: Moderatör: