MSI GE60 2PC Apache Yüklenmesi Gereken Sürücüler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yer
Aydın
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, kısa bir süre önce MSI GE60 2PC 401XTR aldım. Sadet'e gelecek olursak, yazılımdan anlamıyorum. Bazı sürücüleri yükledim fakat, yüklemem gereken başka sürücü var mı(?) Bilmiyorum. USB bellekten BIOS güncellemesi yapacağım, nasıl yaparım? Ek olarak, "Win 8.1 64 bit pro" kullanıyorum. Windows 8.1 satın alacağım ama malum... :) Şu "pro" olmayan versiyonu ile arasında nasıl bir fark var? @Recep Baltaş üstadı davet edelim. :)

Teşekkür ederim. BIOS bilgisayarımda yüklü zaten. USB belleğe nasıl atılacak, ayrı bir format gerekiyor mu? Biraz detay lazım bana. Windows farkları orada yazıyor, bende buldum onu. :) Tatmin edici değil, üzeri kapalı biraz. Ne kaybedeceğim tam olarak bilmem lazım ki, para çöpe gitmesin. Yinede teşekkür ederim.

Aygıt yöneticisinde, "bilinmeyen aygıt" ve "PCI basit iletişim denetleyicisi" diye 2 hatalı aygıt var. Donanım kimliklerinden baktım fakat bir şey bulamadım.

Atayım ama, Technopat'ın eski süper moderatörüne ayrıcalık olmaz mı? :) TV bağlanıp baksanız? :) Çalışan aygıtları bozabilirim... :)

ACPI\VEN_ENE&DEV_0110
PCI\VEN_8086&DEV_8C3A&SUBSYS_11071462&REV_04

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı