MSI GE60 2PE-494TR vs Monster ABRA A5 - A7 hangisini almalıyım?

Ardam2

Hectopat
Daha fazla  
Hangisini seçmeliyim ?
1) Msı Apache Pro GE60 2PE-494TR SuperR Notebook Fiyatı 4.375,09 TL - ebrarbilgisayar.com
2) Özelleştirdiğim için resim koymaya karar verdim.
Monster sanırsam Abra A5 modeline GTX960 gelecekmiş onuda beklemeyi planlıyorum. Bu konuda ne dersiniz?
Ya da aşağıdakilerden birini.
GTA5 için soruyorum hangisi daha iyi ?
Soğutma olarak hangisi daha iyi ?
Satın alırken sitenin güvenilir olması gibi. ( Eğer MSI derseniz site güvenilir mi ? )
Yoksa bu siteyi mi seçmeliyim? :
MSI GE60 2PE-494TR Apache Pro Core i7-4710HQ 16GB 2x128GB SSD Raid +1TB GTX860M 15.6" Full HD Blu-Ray Win 8.1 (Hediyeli) | sanalmarketim
İçerik olarak ben bir fark göremedim. Farkı nedir ? (Tasarım dışında)
Siz olsanız hangisini alırdınız ?

image.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden ? Daha ayrıntılı anlatırsanız sevinirim ayrıca yeni gelecek olan monster'ın ekran kartı daha iyi.

Bende almayı düsünüyorum ssd 128 gb taktırdım ram 8 gb yeterlimidir sizce 16 ya gerek yoktur dimi online oyun fazla oynayan birine ve 12 saat oynanırım bazen günde sogutucu kesin alayımmı turbo fan yetermi turbo fanı hep açık tutsam nolur ?

Misal; vasat driver desteği. Pc demek sadece içindeki donanım demek değil. En az paraya en iyi donanım her zaman işlemiyor.
Vasat driver derken ne demek istiyorsunuz?

Bir de öneriniz için teşekkür ederim ama ben blender işlemi yapıyorum, bu nedenle 16 GB RAM gerekli. Ayrıca Windows kurmaya üşeniyorum, Windows kurulu gelsin istiyorum. Bu özelliklerde öneriniz varsa önerilerinize her zaman açığım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı