MSI GE60 2PE-494TR vs Monster ABRA A5 - A7 hangisini almalıyım?

Vatandan alın o zaman imzamdaki PC'yi. 3600 TL fiyatı var şuan. (Attığım linkteki PC'den daha düşük.) Ya da az daha bekleyin Vatan'a yeni seri gelsin.

MSI ve Monster 'ın sitelerine bakın Driver için farkı alarsınız.

İhtiyaçlarımı listeliyorum bana öneriniz var mı ?
16 gb ram
İ7
1tb ve ssd
Windows 8.1
4500 aşmadan (4000 'i aşmassa çok iyi olur

Sürücü desteği zayıf, fiyatı çok uygun, internette sorunlar ile başı belada olan çok kişi duydum, şu an nasıldır bilmiyorum ama pc 3 ay sora geldi diye mahkemelik olan çok kişi duydum yine. Arkadaşımda kullandım ama yorum yapacak kadar uzun şekilde değil.

Driver Desteği Karşılaştırması - Monster vs MSI:

Monster Driver sayfası:

www.monsternotebook.com.tr: Monster Sürücüler

Üçte birisine tıklanmıyor, amiral gemisinin driverları yok. (Sermuk S7 V2.1)

Tulpar T7 için driver sayfası:

www.monsternotebook.com.tr: TULPART7V2X Sürücü Sayfası

Neyin ne zaman çıktığı belli değil. Vatandaş nasıl anlayacak güncelleme geldiğini. Ayırca BIOS yok!

Bu da MSI 'ın driver sayfası:

MSI Türkiye - Bilgisayar, Dizüstü, Notebook, Masaüstü, Anakart, Ekran Kartı ve dahası...

Eski ürünlerin hepsi çıkmıyor ama her ürünün kendi sayfasından rahatça ulaşılıyor.

Örnek olarak benim MSI GE 60 2PC Apache'im in driver sayfası:

MSI Global - Computer, Laptop, Notebook, Desktop, Motherboard, Graphics and more

Her şey yerli yerinde, tarihleri var, sürüm numarası var, bazılarında eski sürümden ne farkı olduğu var.

Bu pc nerdeyse 1 yıllık. Ben alalı 5 ay oldu 5 kere BIOS güncellemesi geldi... @AtakanAkbulut

Son düzenleme:
Sürücü desteği zayıf, fiyatı çok uygun, internette sorunlar ile başı belada olan çok kişi duydum, şu an nasıldır bilmiyorum ama pc 3 ay sora geldi diye mahkemelik olan çok kişi duydum yine. Arkadaşımda kullandım ama yorum yapacak kadar uzun şekilde değil.

Driver Desteği Karşılaştırması - Monster vs MSI:

Monster Driver sayfası:

www.monsternotebook.com.tr: Monster Sürücüler

Üçte birisine tıklanmıyor, amiral gemisinin driverları yok. (Sermuk S7 V2.1)

Tulpar T7 için driver sayfası:

www.monsternotebook.com.tr: TULPART7V2X Sürücü Sayfası

Neyin ne zaman çıktığı belli değil. Vatandaş nasıl anlayacak güncelleme geldiğini. Ayırca BIOS yok!

Bu da MSI 'ın driver sayfası:

MSI Türkiye - Bilgisayar, Dizüstü, Notebook, Masaüstü, Anakart, Ekran Kartı ve dahası...

Eski ürünlerin hepsi çıkmıyor ama her ürünün kendi sayfasından rahatça ulaşılıyor.

Örnek olarak benim MSI GE 60 2PC Apache'im in driver sayfası:

MSI Global - Computer, Laptop, Notebook, Desktop, Motherboard, Graphics and more

Her şey yerli yerinde, tarihleri var, sürüm numarası var, bazılarında eski sürümden ne farkı olduğu var.

Bu pc nerdeyse 1 yıllık. Ben alalı 5 ay oldu 5 kere BIOS güncellemesi geldi... @AtakanAkbulut
Sürücülerden pek anlamam ama bunları nerede kullanacağız yüklü olarak gelmiyor mu ? Yanlış mı biliyorum ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı