MSI GE60 Almalı mıyım?

Mustafa Çerçi

Hectopat
Katılım
16 Kasım 2013
Mesajlar
4
Yer
Adana, Turkey
Daha fazla  
Meslek
Volunteer
Merhaba gençler. Bu yaz benim emektarı değiştireceğim. Şöyle bir bakındım ve gözümü MSI'ın yeni GE60'ına diktim. Sizce nasıl iyi mi alırsam beni ne kadar götürür ? Oyunlarda (2014 sezonu) nasıl performans verir ? Fiyatına değer mi ?
MSI' ın tasarımı hoşuma gidiyor açıkçası laptop alırken güzelinden almak istiyorum. Sistemi kadar gözede hitap eden bir şey istiyorum.


Buda link:http://www.vatanbilgisayar.com/Note...lir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=68868
 
Aynı ekran kartlı şu model de var. Fiyatı yaklaşık 1000 lira daha ucuz. Free dos olmasının da etkisiyle tabi.
 
Aynı ekran kartlı şu model de var. Fiyatı yaklaşık 1000 lira daha ucuz. Free dos olmasının da etkisiyle tabi.


Öncelikle tavsiye yaptığın arkadaşın sıkıntısını giderdiğin için eyvallah. Ancak benim uykularımın kaçmasına sebeb oldu. Aklıma geldikçe içime bi sıkıntı çöküyor. MSI GE60 0ND 602 ''2300 TL'' ye aldım. Senin önerdiğin laptop hem daha güzel hemde fiyat farkıda yok denecek kadar az.
 
Öncelikle tavsiye yaptığın arkadaşın sıkıntısını giderdiğin için eyvallah ancak benim uykularımın kaçmasına sebeb oldu aklıma geldikçe içime bi sıkıntı çöküyor MSI GE60 0ND 602 ''2300 TL'' ye aldım senin önerdiğin laptop hem daha güzel hemde fiyat farkıda yok denecek kadar az.

Alınmış bir bilgisayarın arkasından üzülmeye gerek yok teknoloji çok hızlı ve yetişmek gerçekten imkansız. Ayrıca sizin bilgisayara baktım harddiskin yanında 128 GB SSD varmış. Muhtemelen üzerinde orjinal Windows 8 ile gelmiştir. Ekran kartı da öyle sizi üzecek bir kart değil. Uykularınızı kaçırmayın yani iyi bir seçim yapmışsınız.
 
Freedos olarak aldım. Ama bu kadar çabuk fiyat düşeceğini zannetmiyordum. Neyse dediğiniz gibi olan olmuş gerçekten teknoloji çok hızlı ilerliyor. Bu hızla giderse bi kaç seneye elimdeki laptop commodore 64 pozisyonunu alabilir =)
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı