MSI GE60 Apache Mavericks Kulaklık Çıkışını Çalıştırma

Testarossa

Hectopat
Merhabalar. Ben MSI'ın GE60 Apache modelinde Dual Boot ile Windows 8 ve 10.9.3 Mavericks'i birlikte kullanıyorum. Mavericks'i hemen hemen istediğim hale getirebildim ama beni rahatsız eden tek bir sorun kaldı, o da kulaklık çıkışının çalışmaması. Ses sürücüsü olarak VoodooHDA var ve ne yaparsam yapayım kulaklık çıkışı ve mikrofon girişini aktifleştiremedim. Fikri olan var mı?

VoodooHDA 2.8.6 ilginç bir şekilde dip gürültüsü yapıyor ve kesmenin yolunu bulamadım, o yüzden 2.8.4 ile kullanıyordum. VoodooHDA ayarlarını ve Sistem Tercihlerindeki ses ayarlarını epey kurcaladım, sonuç yok. VoodooHDA'in farklı sürümlerini denerken bir defa Kernal Panic aldım ve güvenli modda başlatıp tekrar eski sürümü yükledim, kurcalamaya korktum sonrasında. :) Realtek sürücülerinde With ve Without DSDT olarak iki farklı alt kategori var, siz hangisini öneriyorsunuz?
Mikail Fidan, ses ayarlarında Green Output şeklinde bir seçenek göremedim maalesef.
Düzenleme: Realtek ALC 1150 Without DSDT'yi kurdum. Normal sesleri alıyoum ama kulaklık hala çalışmıyor.

Son düzenleme:
Green Output seçeneği yok. VoodooHDA 2.8.4 sürümünü kullanıyorum şu an zaten. Olabilecek her seçeneği, her kombinasyonu denedim; kulaklık çıkışının yanında mikrofon girişine bile taktım kulaklığı bir ihtimal çalışır diye ama sonuç yok hala.

Dj sms, Kullanıcı gruplarına VoodooHDA eklemeyi bilmiyordum, şimdi bu işlemi gerçekleştirdim, sonuçları aktaracağım.

Güncelleme: Sonuç yok maalesef, umudumu kesmeye başladım.

Dosya Ekleri

• Ekran Resmi 2014-09-14 15.46.27.png
    Ekran Resmi 2014-09-14 15.46.27.png
    23,3 KB · Görüntüleme: 362
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı