Merhaba arkadaşlar iyi forumlar. Sistem topladım almaya karar verdim, daha doğrusu biraz durumlar karışık. İki tane seçenek arasında gidip geliyorum, üniversite dönemine geçmeme bir sene gibi akıp geçici bir süre kaldı oyun oynamayı seven biri olduğumdan laptop ile masaüstü arasında kaldım fakat, masaüstünün tabiki de daha iyi olduğunu biliyorum fikirlerinizi almak istedim. Eğer dizüstü bilgisayar alırsam hedeflediğim bazı kriterler var. Far Cry 4, Assasin's Creed Unity, Grand Theft Auto V, Fifa 15 gibi oyunları high-ultra arası oynamak, Photoshop kullanmak en önemli olan kriterler. Oyuncu olduğum için masaüstünden vazgeçemiyorum ama eğitimim açısından düşünmek zorundayım. Bu iki sistemden hangisini tercih etmeliyim. MSI GE60 APACHE CORE İ7 4710HQ 2.5GHZ-16GB-1TB-15.6''-2GB-W8.1 NOTEBOOK - Vatan Bilgisayar Yardımlarınızı bekliyorum
Masaüstü kullandım bilgisayar hayatımda bütçeme göre bu iki sistem bana uygun gibi gözüküyor. Şüphem dizüstü canavarın 850m ekran kartını barındırması, bana yeni nesil oyunlarda iyi performans verir mi?