S
Simo Hayha
Ziyaretçi
Ya şimdi 1 sene sonra masaüstünü sırtlayacak mısın? 
GTX850 aslında GTX 760 a tekabül eder.Ekran kartı olarak 750ti'ye tekabül ediyorsa ikinci sistem biraz daha ağır basıyor sanırım.
Haha keşke öyle bir ihtimalim olsa harika olurYa şimdi 1 sene sonra masaüstünü sırtlayacak mısın?![]()
dostum kesin bilgi verebilirsen beni iyi aydınlatırsın ilgin için teşekkür ederim.GTX850 aslında GTX 760 a tekabül eder.
Fakat laptop ekran kartları daha minimize edildiği için performansı biraz düşüyor.
Belki de 750 ye tekabül eder kesin konuşmak istemem.
Tam olarak öğrenmek istediğin şeyi anlamadım.Haha keşke öyle bir ihtimalim olsa harika olur.
dostum kesin bilgi verebilirsen beni iyi aydınlatırsın ilgin için teşekkür ederim.
Cümleyi biraz açarsan seni daha iyi anlayabilirimO da güzelmiş, öğrenmek istediğimi tam olarak anlamadın ama yorum yaparak anlamadığın bilgiyle beni aydınlatmaya çalıştın. Bu kafayı yaşamaktan arınmalısın dostum.

Dediğim gibi ''M(laptop ekran kartı)'' olduğu için GTX 760' a değil, 750-750Ti' ye tekabül ediyor.Soru gayet açık. 850m ekran kartı masaüstü bir bilgisayardaki hangi ekran kartına denk gelmektedir. Konu açıklamasındaki oyunları yüksek ayarlarda oynayabilir miyim?![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.