MSI GE60 Batarya Bosalması Sorunu

StartPy

Kilopat
Katılım
6 Temmuz 2014
Mesajlar
253
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Msi ge60 apache leptoba sahibim. Son zamanlarda bilgisayarı kapattıktan sonra açarken sarj cihazına bağlı değilse bilgisayar açılmıyor. Şarjı takıyorum açılıyor bi sorundan dolayı bilgisayarınız kapanmak zorunda diyor. Kapatıyorum geri yükleme ekranı filan geliyor geç diyorum açılıyor işte sarj %0'da oluyor. bilgisayarı kapatırken sarjı full oluyor açarken 0. yani ne yapmalıyım simdiden teşekkürler. @Recep Baltaş
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarı kapatmadan önce böyleydi:

sa1.JPG


Sonra bilgisayarı kapattım açtım sarj 0 daydı ve kayıp %70 deydi. Bilgisayarı kapatırken 1 uygulama kapatılamsını engelliyor diyor ama program görünmüyor. MSI'ın super charger uygulamasını kullanıyorum birde galiba emin değilim msi in kendi kalibrasyon uygulaması ile kalibrasyon yaptım. Bataryaya onu yaptıktan sonra olmus olabilir yada bigisayarda virüs vardır ne yapmalıyım ?

mn.JPG
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Batarya hücrelerinde uzun sureli enerji depolanmıyor. Hücreleriniz hasar görmüş. Teknik problemler yazılımsal yöntemle çözülemez. Yeni batarya edinmeniz gerekebilir. Sorun Windows sürümünüz ile alakalı bir durum değil.
 
Bilgisayar sarja takılı değilken bilgisayar birden kapanıyor ve açılmıyor sarja bağlayınca açılıyor sarjı %70 de iken filan kapanıyor sarjı %0da oluyor ve çok hızlı sarj oluyor
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı