MSI GE60 BIOS ve Firmware Güncelleme

Yunus Özer

Centipat
Merhaba arkadaşlar MSI GE60 0ND model bilgisyarımın BIOS ve Firmware güncellemesini yapamıyorum. Daha önce forumda bu konu başlığı altında aynı sorunu [Çözüldü] MSI GE60 BIOS & Firmware Güncelleme Sorunu - Technopat Sosyal bu linkteki arkadaş yaşamış çözüm bulmuş ancak ben aynı adımları izlememe rağmen yapamadım. İlk Firmware Güncellemesi yapmak istedim sitesinden en son sürümünü indirip flash belleğe attım Boot menüden flashı seçerek yüklemeye calıştım ancak BOOTMGR eksik uyarısı alıyorum yani dosyayı görmüyor.
Sonuç olarak Firmware güncellemesi yapamıyorum akabinde tabi BIOS güncellemesi de, BIOS'um çok sade ne BIOS Update seçeneği var ne de Boot Security seçeneği, laptop 2013 yılından beri aynı haliyle duruyor uzun zamandır Windows 7 kullanıyordum yeni Windows 10 Pro'ya geçtim sitesi de Firmware ve BIOS güncellemeleri Win8 olarak gözüküyor. Acaba Windows 8 mi yüklemem lazım güncelleme için yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı