Çözüldü $WINDOWS.BT/WS, $winreagent, $sysreset silinebilir mi?

• Konuyu başlatan wlartss
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 105
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

wlartss

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayarimda yer acmam lazim ve gizli dosya olarak bu dosyalari buldum, onemli olabilir. Silsem bir şey olur mu?

1762781140665.png

1762781129903.png

@Paronim sırf ben senin fikrini beğenmedim diye haklı olduğum konuya çocuk gibi karşılık verip dislike atmışsın.

Bende 5 tane HDD var hiç memnum kalmadım evimde 5 tane 2 TB hard disk var yüklenen oyunların hepsi de yavaş veya Steam yüklenemiyor hatası veriyor bir de en popüler en pahalı markalardan aldım.
Hocam sizin hdd sorunluymuş sanırım hdd ssdye göre çok yavaşdır indirme konusunda yavaş olur oyun açma konusunda yavaş olur aktarma konusunda yavaş olur onun dışında oyun indirememe gibi sorun yaratmz bozuk değilse.

Hocam sizin hdd sorunluymuş sanırım hdd ssdye göre çok yavaşdır indirme konusunda yavaş olur oyun açma konusunda yavaş olur aktarma konusunda yavaş olur onun dışında oyun indirememe gibi sorun yaratmz bozuk değilse.
Hocam uğraşmayın bişey öğrenmek istemeyenlerle.

Hocam sizin HDD sorunluymuş sanırım HDD SSD'ye göre çok yavaşdır indirme konusunda yavaş olur oyun açma konusunda yavaş olur aktarma konusunda yavaş olur onun dışında oyun indirememe gibi sorun yaratmz bozuk değilse.

Nesi sorunlu ya 5 farklı mağazadan 5 farklı marka HDD değiştirdim 1 yıl içinde markalarda öyle Çin malı değil kaliteli bilinen markalar HDD'ler yavaş evet bu doğru ama Steam'den oyunlar indirmeye çalıştığım zaman bana uyumsuz dosya türü diye hatalar veriyor ben mağaza ile bu durumu konuştum bana zaten sonrasında dediler oyun için uygun değil bu HDD'ler çok yavaşlar dedi bunlar metin dosyaları videolar için uygun dediler bende gittim 4 TB'lık SSD alıp evde kendim taktım ve çok memnunum bilgisayarım yavaştı ekran kartımda orta iyilikteydi SSD'ye geçince bilgisayarım azcıkta olsa hızlandı ve oyunlardaki FPS dropların yarısı çözüldü. Zaten konu yer açma üzerine.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı