MSI GE60 boya çıkması sorunu

MertOzbek

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Sahip olduğum MSI GE60'ta ctrl tuşunun alt bölümünde, oyun oynarken elimin hep orada olması sebebi ile boya çıkması meydana geldi. Garantiye göndersem sizce ne olur ? Benden başka başına gelen biri bilgilendirir ise sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sahip olduğum MSI GE60'ta ctrl tuşunun alt bölümünde, oyun oynarken elimin hep orada olması sebebi ile boya çıkması meydana geldi. Garantiye göndersem sizce ne olur ? Benden başka başına gelen biri bilgilendirir ise sevinirim.
Valla aynısı asus firması ile yaşadım. Laptop hala serviste. 380 lira para verdim alt ve üst kasa değişimi için. Alt kasayı ben değiştirin dedim. Cihazın garanti süresi dolmuştu.

Fotoğrafını da yükledim. Sizce değişim gibi bir durum söz konusu olur mu ?

11253795_10206937002362443_73883866_n.jpg

Arkadaşlar belki bu sorunu yaşayan arkadaşlar vardır. Ürünüm servisten geldi. Kasa değişimi yapmışlar. Aynı sorunu yaşayan bir arkadaşımız varsa servise yollayabilir. Herkese yorumları için teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı