Msi Ge60 için 660xtr Win7 Bios

• Konuyu başlatan audi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 1.024

audi

Hectopat
Bios sürümüm e16gaims.10f. Windows 7 için en son bu sürüm gözukuyor galiba ama bu sürümde uefi destegi yok. Bios 514 olan versiyonu bir atsam laptopuma herhangi bir zararı olur mu? Versiyon 514 windows 8 için gozukuyor ama sonuçta donanım aynı degil mi? Versiyon 514 yapıp uefi destegi açıldıgında sadece windows 7 için mi sorun olur? Yoksa genel anlamada mi laptopda sıkıntı çıkar? Uefi destegini açabilirsem Windows 8 veya iatkos ile ml3u yükleyebilir miyim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende Msi ge60-621 modeli var . Bugün sitesinden modelimi seçip baktım son bios sürümüne , 514 vardı. Benimkine baktım 513 diyor.
Sonra MSI Global - Computer, Laptop, Notebook, Desktop, Motherboard, Graphics and more linkindeki programı indirdim , otomatik olarak biosu update eder umuduyla ama gerekli görmediki indirmedi biosu , ama diğer msi driverlarını güncelledi 3-4 tanesini.Ben de biosu manuel yüklemedim hiç , senin soruna cevap veremicem fakat sadece bu programı indirmeni istediğim için yazdım bunu , otomatik güncel tutuyo msi driverlarını :))

Ve o dediğin doğru win8 için , bende win8 var ama kurmadım hiç üstüne şimdi , çünkü güzel çalışıyo 513 , hiç bir sorun yok biosta , zaten belki ileride yükler o program otomatik. Sen de öyle yap , hem risk girme 7 nin üzerine 8 biosu kurup.

Öncellikle cevabınız için teşşekür ederim. Bios update etmek , driver update etmek gibi bir şey değil bu tip programlar ile update veya downgrade yapılabilcegini sanmıyorum daha önce bir çok kez bios update işlemi yapmıştım ancak bu laptopumla hiç aklıma gelmemişti ve Burda kafamı kurcalayan neden win 7 ile gelen laptoplar için farklı bir bios sürümü.

Bu işlemi yapmak istıyorum çünkü biosumun eufi desteklemesini istiyorum ve ben bu işlemi yaptıgımda işletim sistemi zarar görücekse önemli degil biosda bir problem olucaksa sıkıntı çıkaracaktır. Bu konuda bana yardım edebilecek biri varsa çok sevinecem bu konu kafamı cok kurcalıyor. Benim bios sürümü 10f bu arada.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı