MSI GE60 İncelemesi

Son zamanlarda üretilen bilgisayarların hepsi şık tasarımlarıyla müşterileri kendine çeken ve donanım olarak da son derece güçlü cihazlar. Özellikle oyuncuların kullandığı makinelerde teknik olarak standart üstü olması ve görüntüsü çok önem taşıyor. MSI GE60 taşınabilir bilgisayarlar arasında göz dolduran bir tasarıma sahip. Ekran büyüklüğü 15.6 inch olan bilgisayarın çözünürlüğü ise 1920 x 1080. Grafik tasarım açısından da oyuncular için ideal bir performans sergiliyor.


Oyuncuların kullandığı bir makine olan MSI GE60’ta kullanılan işlemci İntel Core i5 3210 M. İşlemci hızı ise 2.5 GHz. Son derece güçlü donanımlara sahip olan MSI, dört bellek girişine sahip. Bu özelliği ile 32 GB’a kadar çıkabilmek mümkün. 8 GB’lik sistem belleği ve grafik kartındaki 2 GB belleğin sistemden bağımsız olması ise standart açısından üstün özellikler.Grafik işlemcisi ise NVIDIA tarafından geliştirilmiş bir model olan GTX 660M. Oyunlarda ve grafik uygulamalarında müthiş bir performansa neden oluyor.


Bilgisayarın Full HD özelliğinden dolayı kullandığı grafik kartı da şaşırtıcı değil elbette. Yeni nesil bilgisayarların hepsinde olduğu gibi MSI GE60’da da Windows 8’in en iyi ve etkin kullanımı söz konusu. Sahip olduğu 750 GB sabit disk kullanıcılar için oldukça işlevsel. MSI’nin sahip olduğu bir başka önemli özellik ise çift katmanlı DVD yazıcısı. Görüntü olarak üstün bir performansa sahip olan GE60, ses sistemi olarak da son derece gelişmiş bir ürün olan Dynaudio subwoofer’dan destek almış. Klavyesindeki Led aydınlatmalar da son derece şık ve kaliteli.


Multimedya ve oyun düşkünleri için son derece başarılı ve üstün özelliklere sahip olan MSI GE60 3.5 kg ağırlığında. Boyutları ise 395 x 267 x 55 mm. Usb 3.0 arabirim kullanılan cihazda, Bluetooth 4.0 mevcut.
Alıntıdır. (Yazım yanlışları düzeltildi.)
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı