MSI GE60 Kasma Sorunu

Makaleler
2
Daha fazla  
Profil Kapağı
1522193036
Merhaba. Dün Dota 2 oynarken bilgisayarımdan "Mondial Motorsikletler" gibi ses gelmeye başladı ve bende kapattım hemen. Bir 5 dakika kadar bekledim ve tekrar başlattım. Aynı problem tekrar oldu. Öncesinde 1 kez daha olmuştu bu problem ama bu sefer kafaya taktım. Açtım içini fanı temizledim bakır boruları çıkardım, termal macun sürdüm GPU ve CPU'ya ardından kapattım ve açtım. Problemsiz açıldı ve serindi. Lakin bilgisayarda oyunlar içinde kasma başladı öncesinde 50+fps oynadığım Warframe şuan 25 FPS'de. Ters bir şey yapmış olabilir miyim ?

Ekleme: Laptopun bataryası öldü. Yaklaşık 1 yıldır fiş ile kullanıyorum.

AIDA Değerleri:

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    105,7 KB · Görüntüleme: 126
Güç ayarı yüksek performansta.

AIDA'nın GPU'nın sıcaklığını N/A olarak gösterdiğini farkettim. Bu bir şeyleri açıklar mı ?

Ekleme:

GPU-Z'den bakınca grafik işlemcim Intel olarak gözüküyor. Sanırım donanımsal bir sıkıntı. GeForce'den bakınca ekran kartı gözüküyor ama diğer programlarda yok. Ne tür bir hata yapmış olabilirim ?

Düzenleme: Alttaki sekmeden seçmemişim. Lakin benim bildiğim kadarıyla zaten ilk başta GPU'yu göstermesi gerekmiyor mu ? Flood yaptığımdan dolayı özür dilerim lakin biraz acil.

CS:GO oynarken işlemci sıcaklıgı 83 84 derecelere çıkıyor. Normal mi ?

Dosya Ekleri

• Adsızaaa.jpg
    Adsızaaa.jpg
    220,7 KB · Görüntüleme: 114
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı