Msi ge60 kullanan var mı ?

Hiç kullanmadım ama donanımların performansını verebilirim sana:

İşlemci gayet iyi asla işlemci seni yarı yolda bırakmaz, RAM'ler 8gb ve 1600mhz gayet yeterli eğer ilerki yıllarda 8 GB yetmezse arttırabilirsin, ekran kartı ise full hd yeni oyunları ultra ayarlarda akıcı oynuyamazsın ama kötü değil. BF4'ü tahmini medium-high oynarsın ama iyi bi ekran kartı tahminimce yeterli olur. HDD 7200rpm laptoplarda bulamıyacağın türden, 5400rpm'lere göre daha hızlıdır ayrıca bu modellere SSD disk takılıyor diye biliyorum, klavyesi tam renk steel series tam bir oyuncu için. Diğer donanımlar hakkında yorum yapamam. İnşallah yardımcı olmuşumdur. ^^

Son düzenleyen: Moderatör:
Performans olarak iyi ama kasa berbat. Ben kendim msi ge60 apache almıştım 2 hafta önce 2 gün kullanıp iade ettim. Ekranın köşeleri çok kırılgan ince, touchpad kullanımı rahat değil gevşek.

performans olarak iyi ama kasa berbat ben kendim msi ge60 apache almıştım 2 hafta önce 2 gün kullanıp iade ettim ekranın köşeleri çok kırılgan ince touchpad kullanımı rahat değil gevşek
İyi ama Msi oyuncu bilgisayarı sen touchpad'i neden kullanıcaksın? Ve bu arada köşeleri kırılgan derken ne demek istediniz?

Bende MSI GE60 kullanıcısıyım, evet biraz kasa dandik duruyor yalnız, bu tür kasa takıntısı olmayanlar için harika bir ürün. Köşeleri kırılgan derken arkadaşımız şunu kastetmiş, köşelerde hafif açıklıklar var belli olmuyor yalnız tırnağını oraya sokarsan hemen biraz açıldığını göreceksin ancak bu senin oyun performansını yada bilgisayarın herhangi birşeyini etkilemiyor. Kasa takıntın yoksa 10 numara PC gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı