Msi ge60 mı ? Alienware m14x mi ?

KANPAKTI

Hectopat
jarir_dell-alienware_laptop.jpg

Arkadaşlar ben Suudi Arabistan'da yaşıyorum oğrenciyim. Bilgisayarım bozuldu ve Oyun Laptopu alacağım 2 Laptop seçtim, biri MSI GE60 VS ALIENWARE M14X aralarında 500 tl var. Tek farkları
ALIENWARE M14X DDR3 2 GB daha fazla Msi'a göre Ddr3 önemli mi ? Siz hangisini tavsiye ediyorsunuz ? Size broşür Linkini verdim. Lütfen bakın ve ona göre cevap verin. Recep Baltaş'ın fikri de önemli.
Teşekkürler.

Jarir Bookstore ...not just a bookstore İlk Linki indirin

Hersey aynı tek fark Alienware 0.1 ghz daha hızlı ve Ddr3 2 Gb daha fazla. DDR3 Fazla önemli mi oyun için ?

jarir-shopping-guide51.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardesim ben eski burosuuru buldum yenisinde hersey ayni tek fark alienware 0.1 ghz daha hizli ve ddr3 2 gb daha fazla ddr3 fazla onemlimi oyun icin

Kardesim ben eski burosuuru buldum yenisinde hersey ayni tek fark alienware 0.1 ghz daha hizli ve ddr3 2 gb daha fazla ddr3 fazla onemlimi oyun icin
Bence Alienware M14x oyun için küçük almışken m17x almalısın.
Oyun için önemli olan ekran kartıdır.

- - - Güncellendi - - -

Sayin mertcan gt70 -- ge60 ** m14x te nvidia gtx 770 kullanilmis hepsinin ekran karti ayni
Alienware da Gtx770m var
Msi Gt70 de Gtx780m var (En güçlüsü)
Msi Ge60 da Gtx765m var

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı