MSI GE60 SSD Takma

Aynen öyle kardeşim. Ancak attığın resimde ne solda ne de sağda vidalanmış, sen taktığın zaman sol üstteki kısmı vidalamaya bak, çünkü hassas bi parça oynamaması gerekiyor hele ki Windows/işletim sistemin onun üzerindeyken [emoji28]
hocam arkadaştaki laptop aynı şekilde bendede var :)

şimdi 500 gp samsunun msata ssd siparişini geçtim bunun üzerinemi kurulum yapayım windowsu ? böyle birşey mümkünmüdür
Sadece vida bulmak biraz sıkıntı oldu. PC'deki vidalar uymuyordu oraya onu da başka bi elektronik aletten söküp hallettim :D . Teşekkür ederim yardımlarınız için.
kardeşim sendeki pc bendede var bende ekran kartı boşta iken 60 derece ısı gosteriyor sizdeki kaç acaba ?
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı