MSI GE60 Wi-Fi sorunu

S

Sercan Yeşil

Ziyaretçi
Başlıktada gördüğünüz gibi msi ge60 453tr bilgisayarımda wifi sorunu oluyor. Bazen bağlanıyorum, bazen sınırlı bağlantı diyor. Simgenin üstünde sarı bir işaret çıkıyor. Bazende bağlantı yok deyip kırmızı işaret çıkıyor. Windows 8 kullanıyorum. Yardım ederseniz mutlu olurum.

Driver'larını yüklediniz mi peki ? Ya da fazladan driver yüklediyseniz çakışıyor da olabilir.

Aygıt Yöneticisine girip sürücü sürümünü öğrenir misiniz.

Burak abi genel kısımda bu aygıt için sürücü yüklenmemiş diyor. Sürücü yerinde sürücü tarihi 12.9.2012 sürücü sürümü 15.5.4.45 yazıyor aygıtın adı intel centrino wireles-n 135 yazıyor ben şimdi ne yapayım ?

Wifi bi gidiyor bi geliyor bazen hiç gelmiyor. Burak abi verdiğin linkte aygıt yöneticisinden güncelledim gene olmadı.

Bios sürümüm 514 en güncel olan, sürücü tarihi güncellememe rağmen eskisiyle aynı bunun nedeni nedir ? Yüklemeyi tam yaptığıma eminim.

Recep abi msi ge 60 wifi sorunu konuma bakar mısın? Kaç gündür bunu çözmeye çalışıyorum yardım eden yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…