MSI GE60 Yosemite NullCpuPowerMangement Problemi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

pc-se7en

Hectopat
Makaleler
6
Daha fazla  
Merhabalar

Daha önce MSI GE60 için Mavericks kurulum rehberi yayınlamıştım. Şimdi aynı pc'ye Yosemite kurmak istiyorum ve aynı aşamaları uyguladım. Chimera ile Mavericks'te doğrudan boot edebiliyoruz. Yosemite için güncel Chimera 4'ü indirdim kurdum ve beklediğim gibi İntelCPUPowerMagament Panic verdi. Multibeast Yosemite'yi indirip FakeSMC ve NullCpuPowerMagament kurdum ama bu kezde sistem cpupowermagament yazısından sonra siyah ekrana geçmeye başladı.

IGPEnabler=No yazarsam ekran kartını tanımadan açılıyor. AppleCpuPower.. kext'ini de sildim yine sonuç aynı.

@Recep Baltaş hocam yardımcı olabilirmisiniz. Sanırım problem PowerManagement'tan veya en düşük ihtimal ekran kartından kaynaklanıyor. Şöyle bir makale buldum ;

Power management for Sandy/Ivy Bridge/Haswell CPUs - Tutorials (The Genius Bar) - InsanelyMac Forum

@Recep Baltaş evet nvidia sildim.

Clover ile HD4000 tanıtamıyordum Chimera direk tanıdı ben de onun için kullandım ne yapmamı önerirsiniz?

Clover ile sorun çözülmüştür.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim benim cihaz'da seninkiyle aynı. Ama ekran kartıyla diğer driverları bi türlü tanıtamadım. Bi yardımcı olur musun ?

Clover ile sorun çözülmüştür.

Benim ekran kartı da Hd 4000 ama bir türlü Clover ile tanıtamadım. Hem maverickte hem de Yosemitede. Nasıl yaptığınızı açıklar mısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı