MSI GE62 6QD Apache Pro oyunlarda FPS problemi

KerevizSapı

Hectopat
Merhaba MSI GE 62 6QD Apache Pro modeline sahibim. GTX 960M ekran kartım var ama Counter-Strike Global Offensive, Apex Legends vb. oyunlarda FPS'im 30'un üzerine çıkmıyor. Oyun içindeki tüm ayarları düşükte tutuyorum. Şu an elimdeki ekran kartıyla aldığım FPS normal midir? Değilse bunu nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şarja takılı oynamıyorsanız o FPS'yi almanız gayet normal. Şarja takılı oynamayı deneyin. Eğer aynı sorun devam ederse oynayacağın oyunu açmadan masaüstü simgesine sağ tıkla ''Run with graphics processor''den ''High-Performance NVIDIA processor'' ile çalıştır. Bazı oyunları otomatik olarak Intel HD Graphics'le yani masaüstü ekran kartıyla çalıştırıyor. Düşük FPS'in diğer bir sebebi bu.

Sürekli şarjda kullanıyorum yoksa oyunu açmak bile imkansız oluyor. Masaüstü ekran kartında calistirmiyor oyunu onu da kontrol ettim vsync da açık
VSYNC kapalı olmalı, ayrıca oyunu ekran kartını çalıştırarak açmalısınız. Windows ayarlar kısmından Yüksek Performans ayarında oyunları oynamanız çok daha etkili olacaktır FPS açısından.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı