Valorant CTRL tuşu değişimine alışmak ne kadar sürer?

Groj

Picopat
Valorant'ta oynarken bildiğiniz gibi eğilmek için CTRL basılıyor. Elimin büyüklüğünden mi yoksa başka bir şeyden dolayı mı CTRL basmak biraz zor geliyor. Onun için bir Pro oyunucuda gördüm "C" tuşuna atamış. Ben de denedim daha rahat oldu gibi ama alışma süresi ne kadar olur sizce?

CTRL'de zorlanıyorsan C tuşu çok daha iyi. İlk 2-3 gün elin biraz dolanır ama bol DM atarak beynini zorlarsan haftasına kalmadan sanki yıllardır C ile oynuyormuşsun gibi alışırsın. Konfor her şeyden önemli, iyi yapmışsın.

Valorant'ta oynarken bildiğiniz gibi eğilmek için CTRL basılıyor. Elimin büyüklüğünden mi yoksa başka bir şeyden dolayı mı CTRL basmak biraz zor geliyor. Onun için bir Pro oyunucuda gördüm "C" tuşuna atamış. Ben de denedim daha rahat oldu gibi ama alışma süresi ne kadar olur sizce?
Her gün girip en az 1 el dahi oynuyorsan 1 hafta içinde alışırsın. Bende ctrl'de zorlanıyorum oyuna ilk başladığımda sürekli eğilerek tarıyordum "space" tuşuna atadım :D Artık o kadar fazla kullanmıyorum ama eski haline döndürdüğümde alışamıyorum maalesef.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı