MSI GE62-6QF APACHE PRO Yorumları

MSI GE62-6QF APACHE PRO uygun fiyata alınır mı?

• Al

Oy: 0 0,0%
  • Alma

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    0
  • Anket kapandı .

Heutros

Hectopat
Daha fazla  
Herkese selam,

Bundan birkaç ay öncesinde Technopat tarafından MSI GE72-6QF incelenmiş ve tavsiye edilen bilgisayarlar listesinde yer almıştı. Ben bir dostum aracılığı ile bu hafta içerisinde GE62-6QF versiyonunu alma imkanına sahip oluyorum. Cihaza sahip olan, yorum yapabilecek dostlardan rica ediyorum lütfen beni en kısa süre içerisinde bilgilendirin. Çok temiz, sadece 2 ay kullanılmış ve bu sürede dahi kullanılmasına fırsat bulunamamış bu cihazı hem almak istiyorum, hem de daha önce hiç MSI kullanmamış bir insan olarak soğutması konusunda bilgi sahibi olmak istiyorum. Bununla beraber bahsi geçen cihazda GTX970m ekran kartı var ve bu kart hakkında coil whine olduğu hakkında şeyler okudum, ne kadar doğrudur özellikle ürün sahipleri veya ürünü zamanında test etmiş Sayın @Recep Baltaş konuya yorumunu kısaca belirtirse çok mutlu olurum.
Cihazı almamdaki amaç elimdeki bilgisayarları satmam sonucu bilgisayarsız kalacak olmam ve 4 yıllık üniversite hayatımda hem çoğu oyunu yüksek ayarda oynatabilecek, ciddi anlamda ısınmayacak özellikle wasd tuşlarının olduğu kısımın ısınmadığı bir cihaza ihtiyacım oluşu. Önceki bilgisayarın ASUS G75VW-TH71 idi. Bugüne kadar klavye kısmına en ufak bir ısınma yansıtması olmamış bu cihazdan sonra aklımdaki en önemli soru ''MSI GE62-6QF den memnun kalır mıyım?'' sorusu. Umarım cihaz sahipleri, özellikle GE72 değil, GE62 sahipleri konuya el atarlar. Sevgiyle kalın...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…