MSI GE62 7RD Apache Pro PES 2021'de yetersiz olarak gözüküyor

kocaslan1907

Femtopat
ekran görüntüsü (2).png

Arkadaşlar iyi günler.
MSI GE62 7RD Apache Pro PC kullanmaktayım yani PES 2021 için gerekli olan Max özellilklere sahip bir PC ama oyuna girince bu sıkıntıyı yaşıyorum sistem yetersiz gösteriyor, oysaki 16 GB RAM 4 GB GTX1050 ekran kartı mevcut ne yapmam lazım? Yardımcı olunursa sevinirim.

FIFA şu anda onboard GPU nuzu görüyor. Harici ekran kartınız oyun içinde otomatik çalışacaktır. Eğer otomatik olarak harici GPU nuz devreye girmezse kendiniz açmanız lazım ancak NVIDIA denetim masası'nın ekran kartını seçme işlevi kalmadı onun yerine Windows ayarlıyor. Sizde ayarlamak isterken Windows ayarlarından ayarlayacaksınız.

Sağ tık basıp, NVIDIA kontrol paneline girdikten sonra şu kısımdan FIFA 21'i bulun ve yüksek performanslı NVIDIA kartını seçin. (Yeşil yerden FIFA 21'i, maviden de kartı değiştirin.)Eki Görüntüle 670189

Bu ayarları daha önceden yapmıştım ama olmamıştı senin dediğin gibi yaptığım zaman düzeldi çok sağ olun hepiniz ...

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı