MSI GE62 Apache Pro 004 Nasıldır ?

Gorky7

Hectopat
Katılım
14 Mart 2016
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar yeni bir bilgisayar alacağım ve büyük ihtimalle konu başlığındaki bilgisayarı alacağım. Ancak size 2 sorum var. Birincisi bilgisayarı Amazon'dan 1100 dolara alacağım ancak ne kadar vergi gelir bunu bilmiyorum. İkincisi oyun bilgisayarıyla normal bilgisayar arasında ne fark var. Yani diğer bilgisayarlardaki yazılım işlerimi bunda da yapabilir miyim? Şimdiden yardım ettiğiniz için çok teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle merhaba önerim bu tip bir cihazı amazondan almamanızı tavsiye ederim klavye dil problemi dışında alıcağınız ürün gümrükte problem çıkartabilir bunun yanı sıra alınıcak olan vergide eklenince türkiyedeki fiyata yaklaşıcaktır cihaz ise gayet güzel ve sıcaklık problemi yaşatmayan iyi bir donanıma sahip bu bilgisayarla günlük bütün işerinizi yapabilirsiniz iş oyun render fark etmez oyuncu denmesi sebebi içandeki ekran kartının oyunculara hitap etmesi ve tasarımının bu düşünülerek yapılması genelde bu tip dizüstüler en uzun süre kullanılabilen ve güçlü performans alınan ürünlerdir şimdiden iyi forumlar umarım güzel bir karar verir ve iyi bir seçim yaparsınız şimdiden hayırlı olsun
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı