Öncelikle teste gelen GS63VR 7RF cihazda da bu sorun vardı. Bu bağmalda bunu incelemede de belirttik.
Daha da önemlisi, başından beri dediğim gibi benim kendi cihazım olan GS43VR 7RE'de de var bu sorun. Ama cihaz şu an ekran kırılmasından dolayı serviste. Gelince daha da derinlemesine bakacağım.
Konuyu yakından takip ediyorum.
Yine dediğim gibi NVIDIA'ya durumu ilettim, MSI'a durumu ilettim. Yalnız Microsoft için başka bir kanal kullanacağız. Ayrı bir konu açıyorum. O konuya destek vermeniz çok önemli. AMD kullanıcıları daha önce değiştirlebilir grafiklerle yaşadıkları bir sorunu bu şekilde çözmüşler. Birazdan linkini paylaşacağım.
Arkadaşlar konuyu açtım. Lütfen siz de girip "Me Too" kısmına tıklayıp İngilizce yorum yazın!
Mobile GTX 1060 Freeze Problem
Arkadaşlar ben konuyu takip etmeye ve cevap vermeye devam ediyorum. Siz de bilgisayarlarınızı 1703 sürümüne güncelleyip durumu belirtin lütfen.