MSI GE62VR 7RF vs Monster Tulpar T5 V13.1.1

TR'den alma zorunluluğun varsa Monster derim, çünkü burada baya geçiriyorlar anladığım kadarıyla. 6200TL ne insafsız herifler? Amazon'da 1249$'dan satılıyor GE62VR. Ben bile indirimle 1200€'dan çok rahat GP62MVR aldım.

Abra serisinin bıraktığı o kötü izi Tulpar toparlayabilir mi bilemem. Monster'ın kullandığı kasaya ve o soğutma fanlarına güvenim sıfır. Lakin aradaki farka bakılırsa Monster daha doğru.

Şu çevrimiçi simgesini açsana bu arada, göreyim seni bir, tabii keyfin bilir. :) Sıkıntı olmazsa yarın öbür gün alırım artık, Mart ayının ortasından beri PC alacağım diye söyleniyorum. :LOL:

@Neutral İnternetten biraz araştırdım o kasa konusunu, alüminyum kullanıyorlarmış Tulpar'da.

@ShadYaqz Şuna bir bakar mısın? Bu T5 V13.1, buna özelleştirme yapsam, Windows lisans anahtarını internetten alsam daha ucuza geliyor gibi. Monster Notebook | Performans Tutkunlarına Özel Notebook'lar Yapmalı mıyım?

@ShadYaqz Hadi ama, bildirim gelmiyor mu? :puro:

Hocam, Monster'ın kasa kalitesi, klavyesi, fanları vs. bence hiç iyi değil. MSI'ın çok daha kaliteli olduğu su götürmez. Ama fiyat farkı ve özelliklere bakılınca Monster daha uygun. Daha ucuza geliyorsa yapın.

Dur ben bi seni GTX 1060'dan vazgeçireğim de git GTX 1050Ti 4GB'li Monster al. :aşk::aşk:
Öncelikle teste gelen GS63VR 7RF cihazda da bu sorun vardı. Bu bağmalda bunu incelemede de belirttik.

Daha da önemlisi, başından beri dediğim gibi benim kendi cihazım olan GS43VR 7RE'de de var bu sorun. Ama cihaz şu an ekran kırılmasından dolayı serviste. Gelince daha da derinlemesine bakacağım.

Konuyu yakından takip ediyorum.

Yine dediğim gibi NVIDIA'ya durumu ilettim, MSI'a durumu ilettim. Yalnız Microsoft için başka bir kanal kullanacağız. Ayrı bir konu açıyorum. O konuya destek vermeniz çok önemli. AMD kullanıcıları daha önce değiştirlebilir grafiklerle yaşadıkları bir sorunu bu şekilde çözmüşler. Birazdan linkini paylaşacağım.

Arkadaşlar konuyu açtım. Lütfen siz de girip "Me Too" kısmına tıklayıp İngilizce yorum yazın!

Mobile GTX 1060 Freeze Problem

Arkadaşlar ben konuyu takip etmeye ve cevap vermeye devam ediyorum. Siz de bilgisayarlarınızı 1703 sürümüne güncelleyip durumu belirtin lütfen.

Konu linki; MSI GE72VR 6RF Anlık Takılma Sorunu

Buyur bu da önerdiğim Monster; Abra A5 V9.2.1 15.6" Oyun Bilgisayarı

Seni fazla para harcamaktan kurtardım bak. :rolleyes::rolleyes:

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı