MSI GE63 RTX 2070 boşta yüksek GPU kullanımı

HEİLMAN

Yoctopat
Katılım
17 Mayıs 2022
Mesajlar
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
RAM
8
SSD veya HDD modeli
512 SSD
Ekran kartı
RTX2070
İşlemci
İ7
Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarım MSI GE63 RTX 2070. oyun oynamadığım halde MSI'ın kendi uygulaması olan Dragon Center değerlerinde GPU değeri %100 olarak gözüküyor ve çok ısınıyor fakat Görev Yöneticisi'ni açınca değer yüzde bire kadar düşüyor. Hem görev yöneticisinde hem de Dragon Center da. Görev Yöneticisi'ni kapatır kapatmaz GPU değeri tekrar %100'e çıkıyor Dragon Center da. GPU bu kadar yiyen ne olabilir bir türlü bulamadım. Aşırı derecede bilgisayarı yoruyor ve ısındırıyor boştayken. Ne olur yardımcı olun. Daha yeni format attım. Formattan önce böyle bir sorun yoktu.

Adsız.png


Adsız1.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Görev Yöneticisi'ni kapatınca gizlilik için kendisini durduran mining virüsleri mevcut. Mining virüsü bulaşmış gibi duruyor.
Hem Dragon Center'da hem de görev yöneticisinde kullanım değerleri düştüğü için mining virüsüne olan şüphem bir hayli arttı. Sadece görev yöneticisinde düşse, Dragon Center'da sabit kalsa orası yanlış diyebilirdik çünkü.
 
Buna neden olan uygulama konumunu başka nereden bulabilirim hocam?

Dediğinizi tam olarak anlayamadım. Antivirüs ile bilgisayarınızı taratabilirsiniz. Tam tarama yapın. Biraz usun sürer fakat virüsü de yakalar.
 

Geri
Yukarı