MSI GE66 vs MacBook Pro 16

Ne amaçla kullanacağınıza bağlı. Oyun vs. amaçla kullanacaksanız Msi, iş amacıyla kullanacaksanız bence Macbook.

Ne amaçla kullanacağınıza bağlı. Oyun vs. amaçla kullanacaksanız MSI, iş amacıyla kullanacaksanız bence MacBook.

Cogunlukla simülasyon tarzi oyunlar oynuyorum.

Teşsekkurler ama ASUS ROG plastik kasa düsünmuyorum.

Klasik olacak ama masaüstü toplamayı düşündünüz mü

Yol yakinken MacBook almayin derim eger amaciniz herhangi tur oyun oynamaksa, isletim sistemi ve kullanilan donanim+sogutma sistemi (ornegin Air 2020) ona gore dizayn edilmemistir ve Windows isletim sistemi bile yukleseniz performansin dustugunu gormek durumunda kalirsiniz ondan oyunculuk≠Macintosh cihazlar.

Klasik olacak ama masaüstü toplamayı düşündünüz mü .

Benim asıl amacım kasaydi ama ailem izin vermedi .

Yok pahalıymıs bu.

Ailenizin verdigi tavsiyeye eger butceniz uygunsa uymanizi oneririm ben, eger simdi ortaogretimdeyseniz ve yuksekogretime gecerseniz (mesela) dizustu bilgisayar rahatlik ve kolaylik saglayacaktir, dezavantaj olarak yukseltme olanaginizin cok daha dusuk olacagi soylenebilir.

Artık iyi bir internet bağlantısı varsa GeForce Now ile birlikte tüm cihazlar oyun oynayabilecek hâle geldi. Yavaş yavaş internet sorunları da çözülecektir. Turkcell 200Mbps internetini iyi fiyata vermeye başladı. Daha da düşmesini umuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…