turanragnar
Picopat
MSI GE66 mı MacBook Pro 16 mı?
Ne amaçla kullanacağınıza bağlı. Oyun vs. amaçla kullanacaksanız MSI, iş amacıyla kullanacaksanız bence MacBook.
Buna bak derim.
Asus ROG SCAR17 G732LXS-HG010 Intel Core i7 10875H 16GB 1TB Fiyatı
Asus ROG SCAR17 G732LXS-HG010 Intel Core i7 10875H 16GB 1TB en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Buna bakabilirsin o zaman. O bütçene RTX 2080 Super alınır.Cogunlukla simülasyon tarzi oyunlar oynuyorum.
Teşsekkurler ama ASUS ROG plastik kasa düsünmuyorum.
Klasik olacak ama masaüstü toplamayı düşündünüz mü.
Buna bakabilirsin o zaman. O bütçene RTX 2080 Super alınır.
MSI GE75 Raider 10SGS-292XTR Intel Core i7 10875H 1TB + Fiyatı
MSI GE75 Raider 10SGS-292XTR Intel Core i7 10875H 1TB + en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Artık iyi bir internet bağlantısı varsa GeForce Now ile birlikte tüm cihazlar oyun oynayabilecek hâle geldi. Yavaş yavaş internet sorunları da çözülecektir. Turkcell 200Mbps internetini iyi fiyata vermeye başladı. Daha da düşmesini umuyorum.Yol yakinken MacBook almayin derim eger amaciniz herhangi tur oyun oynamaksa, isletim sistemi ve kullanilan donanim+sogutma sistemi (ornegin Air 2020) ona gore dizayn edilmemistir ve Windows isletim sistemi bile yukleseniz performansin dustugunu gormek durumunda kalirsiniz ondan oyunculuk≠Macintosh cihazlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.