MSI GE70 2OC eGPU Yapmak

cserginol

Hectopat
Merhaba. MSI GE70 2OC sistemime eGPU yapmak istiyorum ancak kafamda bazi sorular var cevaplayan herkese simdiden tesekkurler :)
1) BIOS menusunden harici ekran kartini devre disi birakmak icin Advance Graphics acik degil ve BIOS Update yaptiktan sonra acilmadi. Sistemimde Advance secenekleri acamiyor muyum, yoksa baska bir secenegim var mi?
2) Islemcim 4700MQ Intel i7. Almayi dusundugum ekran karti GTX 1050Ti. Acaba islemcim ekran kartini besler mi, yoksa darbogaza duser miyim?
3. Wi-Fi kartini cikardiktan sonra eGPU adaptorunde bulunan USB slotuna tasinabilir USB Wi-Fi adaptoru takarsam bilgisayar gorur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
3) usb wifi kartları işini görür.
1) bende de msi cx61-2qc var. BIOS menüsünde Advance Graphics açık değil. Günlerdir bununla alakalı araştırma yapıyorum ve sonuca ulaşamadım. Bilgili kimse yardımcı olursa sevinirim. Devredışı bırakmadan görüntüyü harici monitore almaya da razıyım. Sorun çıkartır mı?

1.Biosun kısıtlı demek ki biostan harici ekran kartını kapatmadan o iş zor.
2.1050ti serisi sıkıntılı 9x serilerinden ekran kartı dene.
Egpu setup satılıyor onunla yapılıyor galiba harici ekran kartını kapatamayanlar kendi laptop modelinde araştırma yap bir bak başka yapanlar var mı.
Bazı laptoplarda direk taktığın gibi hiçbir işlem yapmadan tanıyan da oluyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı