MSI ge70 2oe Battlefield 3 Fps Düşmeleri

Çok basit olacak belki ama güc ayarlarini dengeli seçip, dengeli modun gelişmiş ayarlarından herşeyi performansa göre ayarlamayi dener misin? Pilde de, prizde de.

Daha dün yeni intel sürücüsü çıktı, o da işe yaramadı. Aynı modeli kullananlarda böyle bir problem yok. Sorun speedstep ayarı ile gibi geliyor.
Çok basit olacak belki ama güc ayarlarini dengeli seçip, dengeli modun gelişmiş ayarlarından herşeyi performansa göre ayarlamayi dener misin? Pilde de, prizde de.
Denedim bu da işe yaramadı.

Dün çıkan İntel sürücü yok. Driver bulma programı mı kullandın?
Hayır. Windows update ile geldi. 21 Mayıs'ta çıkan driver. Belki windows updateden işe yarayacağını düşünmüştüm olmadı. Bakın şu an intel speedstep ayarı kapalı ve işlemci 0.77 ghz kadar düşebiliyor:

Bios default edip, bataryayı takıp, Ethernet bağlantısı ile oyuna tekrar gir bakalım. Güç ayarlarını yükseğe çekmeyi unutma. Oyunda vsync açık mı kontrol et.
Denedim işe yaramadı. Vsync açık değil. Ayrıca SpeedStep ayarını açınca işlemci 2.35ghz de sabitleniyor. Sorun sizce burada değil mi ?

Bataryayı %100 şarj ettim, Intel SpeedStep ayarı açık olmasına rağmen bilgisayar 3.2 Ghzde çalışıyor. Oyunda şu an bi problem yok ama çözüldü diyemem. Bir kaç saat oynamam lazım. Bir de hem batarya takılı hem prize takılı oynamam çok mu zararlı ?

Düzenleme: Evet sorun düzeldi fakat hem batarya hem fişe takılı kullanırsam. Bataryayı çıkardığım zaman sorun yine başlıyor. Çok komik

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…