Çözüldü MSI GE70 2OE CPU Turbo Boost Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Jazz

Hectopat
WOx8qea.png

Arkadaşlar resimdeki güncellemeyi yaptıktan sonra bilgisayarda bir problem oluştu. Intel Turbo Boost Teknolojisi Gözleyicisi 2.5 ile biraz takip ettim, işlemciyi zorladım fakat 2.50 Ghz'den yukarıya çıkmadı. Güncellemeyi yapmadan önce 3.10 Ghz'e kadar çıkabiliyordu. Bilgisayarı Yüksek Performans'da kullanıyorum fakat 2.50 Ghz'i geçemiyor. Belki Turbo Boost Gözleyicisi göstermiyordur diye MSI Intel Extreme Tuning Utility programı ile değerleri iyice bir kontrol ettim hatta Stress Test bile yaptım fakat yine orada da 2.50 Ghz'den yukarı çıkmadı. BIOS sürümünden işletim sistemine kadar tüm bilgilerim altta eklediğim fotoğrafta mevcut. Bilgisi olan biri yardımcı olabilirse çok sevinirim. Aklıma gelen tek şey dün pilini çıkarmıştım ondan sonra da hiç bakmamıştım kaç Ghz'de çalışıyor diye ama pilden dolayı olduğunu sanmıyorum.

in57yye.png

- - - Güncellendi - - -

Sorun bataryayı çıkarmamdan kaynaklanıyormuş takınca tekrar 3.10 GHz'e kadar ulaştı. Bu da sorunu yaşayan gelecek nesillere ayrıntılı bir anlatım oldu. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı