MSI Ge70 2oe Turbo Fan Cızırtı

ghost5369

Hectopat
Notebooku Mart ayında bakım nedeniyle göndermiştim. Fakat geldiğinde turbo fanı aktif ettiğim zaman normalin dışında cızırdıyordu. Kasasını açıp vidalarıyla biraz oynamıştım ve düzelmişti. Sorun yine başladı. Yine içini açtım baktım kablolarını kontrol ettim her şey düzgün. Ve her zaman olmuyor. Sorun ne olabilir ? Benim yapabileceğim bir şeyse garantisini yok edip kasayı tamamen açabilirim hiç sorun değil.

Muhtemelen fan kırıldı yada iç kısımda bi problem var diyeceğim de zor böyle şeyler laptop ta arkasını bi açıp fotoğraflayabilirsen belki bi yolunu buluruz. Garanti dışı kalmamasına dikkat et daha önce açtıysan aç yoksa sorumluluk kabul etmem :)

Muhtemelen fan kırıldı yada iç kısımda bi problem var diyeceğim de zor böyle şeyler laptop ta arkasını bi açıp fotoğraflayabilirsen belki bi yolunu buluruz. Garanti dışı kalmamasına dikkat et daha önce açtıysan aç yoksa sorumluluk kabul etmem :)
Fanın kırılması imkansız çünkü sadece yüksek devirde çalıştığı zaman nadiren oluyor. Sanki kabloya sürtüyormuş gibi. Garanti etiketi dışında vidaları açıp fanı çıkartıp tekrar taktım hiç bir sorun yok gözüküyor. Garanti gittiyse de umrumda değil açıkçası :D Yarın fotoğrafı atarım.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı