MSI GE70 2PC 460XTR Yosemite Kurulumu

eastwood

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Kadıköy - İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Biomedical Engineer
Merhaba arkadaşlar, Mac OS X Yosemite ve Windows 8.1 kurulum denemelerime devam ediyorum, sorunları ve uyguladıklarımı aşağıda sıralayacağım. Yardımlarınızı isteyeceğim.
  • Kullandığım kurulum dosyaları;
  1. OS X Yosemite 10.10 bootable USB for Intel PCs ( 6.7 GB boyutu mevcut)
  2. Clover_v2k_r3048
  3. CloverConfiguratorSetup 4.40 (Bu configatorde config.plst kayıt edemediğim ve sorunlar yaşadığım için 3.19 versiyonunu kullanmak zorunda kaldım)
  4. MultiBeast-Yosemite-Edition-7.2.0 e) HWSensors.6.13.1363
  • Yosemite kurdum sorun yok bu aşamaya kadar. ( npci=0x2000 dart=0 boot edebiliyorum)
  • Sorun; Fare ve diğer işlemlerde bilgisayar çok yavaş tepkiler veriyor. Grafik kartını tanıtamıyorum.
  • Intel i5 4200H işlemci Intel HD4600 GPU mevcut.
  • Grafik kartını 0x0a260006 ile tanıtıyıyorum. Sonuç olarak Intel HD Graphics 4600 7 MB olarak gözüküyor ve sistem grafiklerinde yavaşlık ve donmalar devem ediyor. Tanımıyor! Birkaç araştırma yaptım, kext atmam gerektiğini öğrendim fakat şimdi de sistem açılırken aşağıdaki hatayı veriyor. Resim 1'de kalıyor. Biraz bekledikten sonrada Resim 2'deki gibi hata veriyor, kilitleniyor.

blpErd.jpg

XBN30R.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem özelikleri nelerdir? Ethernet, wifi, ses, ekran kartı v.s donanıma ait bilgileri paylaşın. Resimlere bakılırsa ekran kartında takılmışsınız.
Sistemim MSİ GE70 2PC 460XTR
  • Intel® Core™ i5-4200H İşlemci - HD4600 Intel GPU
  • 17.3" Full HD (1920x1080; 16:9)
  • NVIDIA® GeForce® GTX 850M 2G GDDR5 Ekran Kartı ( Bu ekran kartıyla işim yok devre dışı bırakıyorum)
  • Kingstone mSATA 120GB
  • 8GB DDR3L 1600MHz Hafıza
  • Intel 1x1 Wireless-AC 3160 a/c, 433Mbps'a kadar ( WiFİ Kartı değiştirdim Atheors AR5B93 taktım sorunsuz çalışıyor)

Kurulumu bir şekilde gerçekleştirdim ama şu an farklı bir hata alıyorum. Aşağıdaki konuda yeni hatayı belirttim.

Yosemite System Uptime İn nanoseconds | Technopat Sosyal

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemi -x ile başlatmayı deneyin. Yüklediğiniz kextleri silin. Ekran kartı için linkte verilen kexti yükleyin. Diğer sürücüler için Aida64 ile donanım raporunu herhangi bir siteye yükleyip link paylaşın.
Intel HD 4600 Full QE-CI - HackintoshOSX.com

Sistemi güvenli mod ile açmaya çalıştım (-x) ama bir yararı olmuyor. Forumlarda bir çok kod denedim aynı durumda.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı