Msi GE70 2PC Apache ışıklı klavye ayarı

2014-07-26-11-51-56-jpg.12080

peki böylebirşey çıktımı kutu içeriğinden sizin

biraz geç oldu ama bende de msi ge70 pc var ama bende renk değişmiyor.steelseries default programını açınca ise color sekmesi gelmiyor.klm programınıda kurdum orada değiştiriyorum yine değişmiyor.güncelleme de yok steelseries default programında.ekstra bir şey mi yapmam gerekiyor acaba?yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim şimdiden.
upload_2014-8-20_16-34-33.png

dostum sol alt köşede new profil var ona bas eski haline gelmesi lazım

benim de bir sorum var windows 8 de bilmem gereken özellikler nelerdir windows 7 yapacak tım ama garanti dışa çıkacağı için yapamadım

denedim her türlü şeyi ama böyle kalıyor active layer ı da bir türlü değiştiremedim sıkıntılı.win8 dense ben win 7 yi tercih ederim.ama tavsiyem garantisi bitince değiştir.ben öyle yapacağım.ama win9 çıkacakmış 5-6 ay içinde onu görmeden format atmam.win8 de hemen hemen aynı özellikler var win7 ile ama win8 de portable yapabilmek için kendi programı var win7 de var mı bilmiyorum.win8 de metro var onu değiştirmek içinde program gerekiyor bazıları virüslü bazıları ise bilgisayarı kasıyor.Bazı oyunları desteklemiyor win8 ama denediğim 30 a yakın oyundan sadece 1-2 tanesinde desteklemiyordu.yani sıkıntısı win7 ye göre biraz sıkıntılı ama bekle derim.ne olur ne olmaz.ben pek fark göremiyorum.win8.1 den de memnunum.asc programını öneririm o bilgisayarını iyileştirir hemde başlat menüsü falan gelir.

biraz geç oldu ama bende de msi ge70 pc var ama bende renk değişmiyor.steelseries default programını açınca ise color sekmesi gelmiyor.klm programınıda kurdum orada değiştiriyorum yine değişmiyor.güncelleme de yok steelseries default programında.ekstra bir şey mi yapmam gerekiyor acaba?yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim şimdiden.Eki Görüntüle 17156
kardeş bendede aynı sıkıntı var sorunu çözebildinmi veya bilen başkası varmı acaba?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı