MSI GE70 2PC Apache Klavyesi Nasıl Temizlenir?

Daha fazla  
3 sene kadar once MSI GE70 2PC Apache modelli bilgisayarin 17.3 inch versiyonunu satin aldim fakat simdi klavyesi o kadar kirlenmis ki isiklari zar zor gorunuyor. Klavyeyi soktum falan yetmedi temizlemek için tuslari tek tek sokmek gerek ama sokulunce de o tuslari yerine oturtamiyorum. Normal klavye gibi degil alt tarafi oturuyor. Üst tarafi oturmuyor bu klavyeyi bastan asagi temizlemek icin ne yapmam gerek veya mumkun degilse yenisini nasil elde ederim? Recep ve Ali Abinin videolarini genelde kacirmam, severek izlerim. Onlardan gelecek bir cevap cok degerli olur fakat diger arkadaslarin yorumlari da onemli. Okumak icin ayirdiginiz zaman icin tesekkur ederim :)

five_pictures2_3072_20140220183046.png

Yardimci olabilecek kimse yok mu :(

Servis muhtemelen istediğin tarzda bir temizlikle uğraşmak istememiştir. Aliexpress gibi sitelerde satışını görmüştüm. Servise klavye değişimi ile ilgili fiyat bilgisi sordun mu?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı