MSI GE70 2PC Apache laptop gec açılıyor

marji99

Hectopat
Daha fazla  
Kolay gelsin arkadaslar. Elime msi i5 4200h ge70 2pc apache var fakat laptoo kendine yaklaşık 40 50 sn arasinda geliyor. Ne yapmaliyim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
SSD olsa bu kadar geç açılacağına ihtimal vermiyorum. Eğer şu an için SSD alamayacak durumdaysan görev yöneticisini açarak başlangıç programlarından ihtiyacın olmayanları kapat. Açılma süresini bir miktar iyileştirecektir.

Not: Windows 7 kullanıyorsan başlat < çalıştır'a msconfig yaz oradan başlangıç programları için aynı işlemi yapabilirsin.

Başlangıçta çalışan programlardan yaşanıyor bu kasma. Başlangıçta çalışan programlardan lazım olamayanları kapat.
asdasd.png

• İşletim sistemi nedir ?
  • Sabit disk mi var SSD mi?
SSD yoksa bu durum normaldir.

Ssd yok suan icin akacakta gücüm yok. Isletim sistemi win 8 ama orjinal değil sabit disk 7200

Başlangıçta çalışan programlardan yaşanıyor bu kasma. Başlangıçta çalışan programlardan lazım olamayanları kapat.Eki Görüntüle 31428
Başlangıçta çalışan programlardan yaşanıyor bu kasma. Başlangıçta çalışan programlardan lazım olamayanları kapat.Eki Görüntüle 31428
Bi kactane kapattim sanirim cok az etki etti

SSD olsa bu kadar geç açılacağına ihtimal vermiyorum. Eğer şu an için SSD alamayacak durumdaysan görev yöneticisini açarak başlangıç programlarından ihtiyacın olmayanları kapat. Açılma süresini bir miktar iyileştirecektir.

Not: Windows 7 kullanıyorsan başlat < çalıştır'a msconfig yaz oradan başlangıç programları için aynı işlemi yapabilirsin.
Win 8 var ve acemiliğim var win8e nasil yapabiliriz

Ssd yok suan icin akacakta gücüm yok. Isletim sistemi win 8 ama orjinal değil sabit disk 7200

Bi kactane kapattim sanirim cok az etki etti

Win 8 var ve acemiliğim var win8e nasil yapabiliriz
Görev yöneticisine gir. Orada yukarıdaki "başlangıç" yazan yere gel ve gereksiz gördüklerine sağ tıkla devre dışı bırak de.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı