MSI GE70 2PC Apache Sistem Yavaşlama Sorunu

fatulye

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,
MSI ge70 2PC apache laptop kullanıyorum. İşletim sistemim windows 10 pro 64 bit. Bir süre önce PC yavaş çalışmaya başladı ve düzelmek bilmedi son çare olarak bütün bölümleri silerek makineye format atıım. Fakat sorun hala devam etmekte. Başlangıçta çalışan program toplamda 4 tane vardı ki bunların 3 tanesi driverların programları, 2 tanesini kapattım biraz düzelir gibi oldu ama hala aynı şekilde yavaşlama problemi devam ediyor. Oyun performansını nasıl etkilediğinden söz etmiyorum bile çünkü oynamak nerdeyse imkansız hale geldi. Donanımsal bir arıza olabilir diye düşünüyorum ama bilgisayar hızı gayet normal görünüyor. Bunun sebebi ne olabilir ? SSD alıp sistemi onun üzerinden kurarsam düzelir mi ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Harddiskiniz gitmis olabilir yakin zamanda bilgisayari dusurdunuz mu veya herhangi birsey oldu mu? Format atmissiniz ve devam ediyor demissiniz muhtemelen donanimsal olabilir diye dusunuyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı