Msi GE70 2PE HDMI Mac ile kullanma sorunu

Escape78

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Msi GE70 2PE Apache pro laptop üzerine Mac OS X El Capitan yüklemeyi başardım. Intel HD 4600 onboard ekran kartını full qe/ci kullanabiliyorum. Nvidia ekran kartını nv_disable=1 ile devre dışı bırakmak zorunda kalıyorum. Aksi takdirde sistem açılmıyor. Uefi BIOS ile ne yaptıysam sistem boot olmadı bende lagacy BIOS ile sistemi açıyorum.

Neyse uzatmadan sadede gelecek olursak her şey aslında yolunda ama HDMI ve VGA no signal hatası ile monitör görüntü vermiyor. İki haftadır gezmediğim yabancı site ve denemediğim yöntem kalmadı. Son umut en azından bir fikir alabileceğim bir tavsiyesi olan var mı diye burada bir başlık açmayı uygun gördüm.

Yardımcı olabilir misiniz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
El Capitan VGA desteklemiyor. Dolayısıyla HDMI ile denemen lazım. Bir yöntem olarak şu rehberi incele.
Laptop’larda Harici Ekran Kartını Devre Dışı Bırakmak
Bir diğer yöntem: Senin makine için benzer problemi olan bir konu buldum. Orada da çözüm tavsiyesi bağlantıdaki adaptör ile.
http://www.j5create.com/our-products...b3/jua350.html
Ayrıca Sistem ayarları / Monitör ayarlarından kontrol ettin mi?

Merhaba.
Güzel fikir Dark marka harici bir ekran kartı siparişi verdim. Umarım performansı masaüstü kullanımı için yeterlidir. Zira tepki süresi mouse kullanımında yavaş kalır diye korkuyorum.

El Capitan VGA desteklemiyor derken MSI Ge70'i kastediyorsanız birşey diyemem ama ben Grundig GNB 1567 B1 i3 ile El Capitan üzerinde VGA çıkışı alabiliyorum.

Saygılar.

Merhaba.
Güzel fikir Dark marka harici bir ekran kartı siparişi verdim. Umarım performansı masaüstü kullanımı için yeterlidir. Zira tepki süresi mouse kullanımında yavaş kalır diye korkuyorum.

El Capitan VGA desteklemiyor derken MSI Ge70'i kastediyorsanız birşey diyemem ama ben Grundig GNB 1567 B1 i3 ile El Capitan üzerinde VGA çıkışı alabiliyorum.

Saygılar.

Merhaba.
Dark marka harici ekran kartını test ettim. Yine Dark marka kablosuz HDMI ürününe göre mouse kullanımında gecikme yaşatmaması çok güzel. Fakat 3B desteği olmaması nedeni ile qe/ci efektlerinde problem çıkartıyor. Bu sorun kablosuz HDMI aktarımında olmuyor ama görüntü ve mouse kullanımında ki gecikmeler onu masaüstünden ziyâde video seyretmek için kullanılmasına neden oluyor.
Dark marka harici ekran kartına bağladığım monitörü uzatılmış ekran olarak kullanmaktan ve açılan safari tarzı uygulamaları tam ekran yapmaktan başka çarem yok. Çünkü bazı uygulamalar tam ekranda ancak gecikme olmadan gösterilebiliyor.
Kısaca laptop ana ekran ikinci monitör ise uzatılmış ekran olarak ittire kaktıra ancak kullanılabilir. Neyse şimdilik böyle idare edeceğim.
Saygılar.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı