MSI GE70 2QE cızırtılı ses

Mustafatekno

Megapat
Yer
Bursa
Daha fazla  
MSI GE70 2QE modelini kullanıyorum. Ses bazen çok net ve tok geliyor bazense cızırtılı ses çıkartıyor. Nahimic Driverında sorun var diyorlar ama emin olamadım. Driver mi yoksa donanım mı arızalı sizce? Garantiye yollamak istemiyorum boşuna.

Güncel...

Sorunun donanım kaynaklı olup olmadığını anlamak için öncelikle temiz bir Windows + driver kurulumu ve BIOS + firmware güncellemesi yapman gerekir. Sorun hala devam ediyorsa teknik servis yolu gözüktü demektir.

Bende de Ge70 2pc modeli var ve çok cızırtı sorunum vardı ve sorunun kaynağının alttaki küçük hoparlörlere zımba teli gibi bir metal parçanın kaçmasıymış. Cımbızla çıkararak sorunu çözmüştüm.

Bende de Ge70 2pc modeli var ve çok cızırtı sorunum vardı ve sorunun kaynağının alttaki küçük hoparlörlere zımba teli gibi bir metal parçanın kaçmasıymış. Cımbızla çıkararak sorunu çözmüştüm.

Aynı sorun bende de çıkmıştı ve aylarca cızırtılı sese maruz kalmıştım.

Aynı sorun bende de çıkmıştı ve aylarca cızırtılı sese maruz kalmıştım.

Bu mesajı zaten önceden ben yazmışım kusura bakmayın. [emoji3]

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı