MSI GE70 Apache Pro SuperR laptop nasıldır ?

cetovasak

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Ben uzun uğraşlar sonucu bu laptopu almaya karar verdim sizce nasıl gamebook ?

ÖZELLİKLERİ:

Intel® Core™ i7-4710HQ Processor (6M Cache, up to 3.50 GHz) 4 Çekirdekli işlemci

1 TB + 256 GB SSD Sabit disk 7200 Rpm

17.3" 1920x1080 Full HD Ekran

NVIDIA GeForce GTX 860M DDR5 128 Bit 2 GB Ekran Kartı

16 GB 1600 Mhz Ram

6-cell Li-lon Pil

3.00 Kg Ağırlık

Blu-Ray™ Combo Optik sürücü

Bluetooth 4.0

2 adet USB 3.0 + 2 adet USB 2.0

Windows 8.1 64 Bit

Sizce GTA 5, Battlefield 4, Far Cry 4 gibi oyunları ultrada açar mı ? Isınma sorunu var mıdır ?

GTA 5 ve BF4 Ultra açar fakat Far Cry 4 High açar.

Her laptop ısınır soğutucu almakta mantık var.

Söylediğiniz dizüstü sanırım 4.300 TL civarında. Fiyat o sistem için çok. Hemen hemen aynı özellikte Asus dizüstü 3,400 TL.

Asusun hemen hemen tüm modellerinde 5400 rpm hdd kullanılıyor. Buda benim için çok eksi bir özellik. Asusun steelseries klavyesi yok. Tek sabit bir klavye aydınlatması var, bana göre - bir özellik. Asus un 3400 tl lik laptoplarının ekran kartı modeli msi ye göre düşük. Kısacası bu laptopu ben çok sevdim almam lazım :D

Arkadaşımda var. Klavye ışık değiştiriyor filan. Biraz büyük ve kalın. Benim çok hoşuma gidiyor duruşu. Ama eğer 3.500 lira aralarında geziyorsan MONSTER marka laptop al. Gerçekten canavar gibiler.

Arkadaşımda var. Klavye ışık değiştiriyor filan. Biraz büyük ve kalın. Benim çok hoşuma gidiyor duruşu. Ama eğer 3.500 lira aralarında geziyorsan MONSTER marka laptop al. Gerçekten canavar gibiler.

MSI monsterdan çok daha kalitelidir

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı